Testimonials

Je hoort wel eens van die horror verhalen waar de ambtenaar je naam verkeerd uitspreekt, dat wil je niet op jullie dag! Een professionele ambtenaar is een must voor je wedding!

 Voor de wet wilde wij klein en intiem trouwen op een locatie van ons keus.
Uiteraard moest hierbij een ambtenaar zijn die de voltrekking zou gaan doen.
Omdat wij een intieme sfeer wilde creëren wilde we een ambtenaar hebben die de sfeer goed zou kunnen aanvoelen, de ceremonie goed zou kunnen begeleiden en die het persoonlijk zou houden.

Met Sabine was het een schot in de roos.

Bij de kennismaking vertelde over wie we waren, hoe we elkaar ontmoet hadden en wat de verwachtingen van die dag waren, ze stelde veel vragen om ons beter te leren kennen en wilde graag dat we duidelijk waren in onze wensen :” het is immers jullie dag” .
Muziek, ringen, mensen die nog speciaal vernoemd moesten worden die er niet bij konden zijn , alles werd gevraagd en besproken. Hierna was er nog meerdere malen persoonlijk mail contact en bij vragen konden we altijd bellen.
Op de dag zelf was Sabine er ruim van te voren in toga ( heel fijn voor een controlfreak bruid).
Haar verhaal over ons was ontroerend, persoonlijk en alles wat we erin wilde vernoemen zat erin.
Er was ruimte voor een lach en een traan en bij het officiële gedeelte een serieuze noot.

Waar we het meest gelukkig mee waren was de professionele begeleiding naar de bruiloft toe waarin Sabine ons leerde kennen en dit zo kon omzetten in een (voor vrienden en familie) heel herkenbaar verhaal over ons.

Sabine, super bedankt!
Raymond & Roos-Anne Matser

 

________________________________________________________________________________________________________

 

“In september hadden wij de eer dat Sabine de trouwambtenaar was tijdens onze huwelijksvoltrekking. Ondanks dat een ceremonie vaak veel gestandaardiseerde fases kent, heeft Sabine ervoor weten te zorgen dat deze persoonlijk en eigentijds werden ingevuld.

We waren zelf zeer tevreden met het verloop van de ceremonie, de vele positieve reacties nadien van familie en vrienden over de warmte waarmee Sabine onze huwelijksvoltrekking ingekleed heeft, bevestigde ons beeld. Sabine straalt veel enthousiasme uit en weet met een gezonde dosis humor en emotie de huwelijksceremonie persoonlijk en toegankelijk te maken.

Door haar moderne kijk, weet zij de oude charmes van een huwelijksceremonie in een nieuw jasje te gieten. Mede dankzij de invulling van Sabine was ons huwelijk, zoals men altijd zegt, zeker één van de mooiste dagen van ons leven.

Jeroen en Loes van Schaik”

 

________________________________________________________________________________________________________

 

“Lieve Sabine,

Wij willen je graag heel hartelijk bedanken voor jouw bijzondere bijdrage aan onze speciale dag. Ondanks dat wij in het buitenland wonen heb jij je heel erg flexibel opgesteld met Skype sessies, E-mails en telefoontjes. Op deze manier hebben wij ons goed op de dag kunnen voorbereiden.


De dag zelf was fantastisch en daar heb jij een grote bijdrage aan geleverd. Ontzettend vrolijk en enthousiast en je speelde ook goed in op het publiek, of er nu een volwassen familielid emotioneel werd of een baby, de ceremonie ging op een luchtige doch officiële manier verder.


We vonden dat je je bijzonder goed had voorbereid en dus ook heel goed kon inleven en dat bleek uit jouw ceremonie die je overigens vlekkeloos in het Nederlands en in het Engels uitvoerde. 
Het bijzondere welkom naar Opa en Oma en de felicitaties naar de vader van de bruidegom gaf het geheel nog een extra speciaal tintje. 
Dankzij jouw lieve zorg en mooie woorden steeg deze toch al bijzondere dag boven onze verwachtingen uit.


Heel veel liefs, Florieke en Ali”

 

________________________________________________________________________________________________________

 

Tijdens ons 35 jarig huwelijksfeest werden we enorm verrast door Sabine.

Sabine, officieel gekleed in toga, ging ons namelijk opnieuw trouwen.

Wat was dat geweldig en stemming makend.

Het was grappig maar ook zo persoonlijk, onze echte huwelijksceremonie viel hierbij in het niet.
Deze verrassing vergeten we echt nooit meer.

Reuze bedankt!

 

________________________________________________________________________________________________________

 

Inmiddels heb je voor twee van mijn dochters de huwelijksceremonie voltrokken.
Voor de eerste dochter was dat op een locatie die voor de 1e keer hiervoor gebruikt werd, voor de tweede dochter was het bij ons thuis.
Het gezelschap was deels wisselend, deels het zelfde en deels komend uit het buitenland.

Zo wel wachten op gasten die in de file stonden, de toga aantrekken bij ons in huis en buiten het bruidspaar opwachten, dat alles was voor jou vanzelf sprekend. De ceremonie verliep op de tijd en de wijze zoals dat bij mijn gezin en gasten paste.

Het bruidspaar in het middelpunt, de getuigen toelichtend in de persoonlijke gevoelens naar het bruidspaar, de kleinkinderen ruimte gevend en opa en oma op een ereplaats evenals een jarige vader.

In je toga was je bescheiden , plechtig en goed zichtbaar aanwezig.
Je speech, zowel in het Nederlands als Engels, was enthousiast, vrolijk en officieel waar nodig.
Je hebt voor mij van beide huwelijken een heel bijzondere herinnering gemaakt.

Als extra moet ik van mijn vader toevoegen, 60 jaar trouwambtenaar geweest, dat je een waardige trouwambtenaar bent.
Hij geeft je evenals ik de complimenten.

Hartelijk dank voor wat je mij gegeven hebt!

Liefs Heleen, moeder van twee bruiden.

 

________________________________________________________________________________________________________

 

“15 augustus was voor ons een speciale dag. Mede dankzij jou werd dit een buitengewoon speciale dag.

We willen je nogmaals bedanken. Je hebt er een prachtige ceremonie van gemaakt en ons verhaal enorm leuk en mooi verteld, zoveel mensen in de kijker gezet en iedereen er met een warm hart bij betrokken.

Er is gelachen en er zijn tranen weggepinkt……het was zoals wij het graag wilden, mooi, warmhartig en persoonlijk. We wensen dit elk paar dat gaat trouwen toe, het maakt de dag nog specialer en onvergetelijker”

 

________________________________________________________________________________________________________

 

“Sabine heeft als onze trouwambtenaar onze dag echt persoonlijk gemaakt. De vragenlijst die zij opgesteld heeft en die je afzonderlijk van elkaar invult is echt een top idee en het was heel bijzonder om tijdens de speech toch nog wat verassende dingen te horen die je partner dan over je gezegd heeft. Dit maakte het echt persoonlijk en bij ons ook emotioneel.

Sabine heeft de kinderen erg leuk bij de ceremonie betrokken en ze mochten ook gewoon hun gang gaan ze hoefden niet braaf op een stoeltje te blijven zitten! 

Ze is heel hartelijk, persoonlijk en denkt met je mee! Heeft goede tips en ideeën! Als we weer zouden trouwen zouden we zeker om Sabine vragen.

Nogmaals bedankt”

 

________________________________________________________________________________________________________

 

“Op 25 september zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Mede dankzij Sabine was de dag helemaal compleet. Wij hebben Sabine ervaren als een hele persoonlijke en warme trouwambtenaar die ons verhaal heel mooi gebracht heeft. De vertaling van ons verhaal en de ontspannen sfeer die Sabine wist te creëren kwam heel mooi over op zowel ons als onze gasten. Er vloeide een traan maar er werd ook gelachen.

Elkaar het ja-woord geven is een serieuze aangelegenheid, maar niets paste ons beter dan daarbij ook wat humor toe te voegen.

Dat heeft Sabine heel goed aangevoeld. Naderhand hebben wij vele complimenten gekregen over de rol van Sabine en de keus voor haar als ambtenaar.”

 

________________________________________________________________________________________________________

 

25 Juni 2014 zijn wij getrouwd in het gemeentehuis van Arnhem. Sabine heeft ons die dag “in de echt verbonden”. Kort voor onze trouwdag is Sabine bij ons thuis langsgekomen voor een kennismakingsgesprek. Daarna hebben wij een aantal vragenlijsten ingevuld (met vragen over onze ontmoeting, wat we waarderen in de ander en hoe we onszelf zien over een aantal jaar). Deze informatie gebruikte Sabine in de speech die zij voor ons hield.

Bij de gemeente hadden wij aangegeven dat wij graag een trouwambtenaar zouden willen hebben die spontaan is, enthousiast en levendig. Deze dingen hebben wij terug gezien bij Sabine.

Wij waren erg blij met Sabine als onze trouwambtenaar. Hoewel Sabine zich professioneel gedroeg was het ook gezellig, spontaan en warm… zaken die volgens mij voor de meeste bruidsparen van belang zijn!

Met vriendelijke groet,
Jörgen en Hanneke